اوج بالابر

تولید انواع بالابر توسط شرکت اوج بالابر با بهترین کیفیت و استاندارد های روز دنیا

اوج بالابر

تولید انواع بالابر توسط شرکت اوج بالابر با بهترین کیفیت و استاندارد های روز دنیا

شرکت اوج بالابر در سال 1375 به شماره ثبت 161660 فعالیت خود را در زمینه تولید انواع بالابر های صنعتی متحرک با سیستم الکتروهیدرولیک و الکترومکانیک برقی با ارتفاع کاربردی 5 الی 20 متر و بالابر های نردبان کشویی چرخ دار دستی و انواع بالابر های ثابت باری و ویلچربر (معلول بر) با سیستم الکتروهیدرولیک و الکترومکانیک و انواع کلایمر را آغاز نموده است .این شرکت تحت مدیریت استاندارد و اتحادیه ماشین ساز و فلز تراش ایران و دارای واحد های طراحی مهندسی ، برنامه ریزی و کنترل (QC) و آموزش و ... و ارائه ضمانت کالا و خدمات پس از فروش فوری می باشد .بالابرهای شرکت اوج بالابر ضمن ایجاد ایمنی برای کابران و کاربری در ارتفاع های مختلف برای اپراتور و سرعت بهره وری در انجام کلیه کار های تأسیساتی و خدماتی و ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد . این گروه تولیدی با استفاده از اخرین تکنولوژی روز و با کوشش ، نوآوری ، پرسنل مستعد و کارامد خود توانسته تولیدات خود را با کیفیت بالا وبیش از 45 نوع محصول با ابعاد و اندازه های مختلف محصولات خود را در اختیار کاربران صنایع محترم قرار دهد .

  • ۰
  • ۰

1- بالابرهای آکاردئونی یا قیچی: این بالابرها جهت تعمیرات، نصب، رنگ آمیزی، بازرسی و... استفاده می شود. بالابرهای قیچی از ۳ متر دسترسی تولید شده و برخی شرکت های بزرگ بین المللی با تکنولوژی بالا قادر به ساخت حد اکثر تا ۳۲ متری آن هستند. مزیت بالابرهای آکاردئونی ظرفیت بالا و سطح وسیع سکوی کاری ان ها می باشد. بنابر این گاهی ۶ نفر می توانند به صورت همزمان در ارتفاع کار کنند. این بالابرها بسته به ارتفاع مورد نظر، ابعاد و قابلیت حرکتی مختلفی دارند. برخی از بالابرهای آکاردئونی سیار (Push around) و برخی به صورت خودکششی (Self propelled) ساخته می شوند. برخی از بالابرهای خودکششی می توانند در ارتفاع نیز حرکت کنند و نیازی به جک های جانبی تثبیت کننده ندارند. برخی از انواع آن هم دارای شنی بوده و برای مکان های صعب العبور مناسب اند. در این بالابرها از انواع موتورهای الکتریکی، دیزلی، بنزینی و حتی هیبریدی استفاده می شود. در میان بالابرهای نفر، بالابرهای آکاردئونی از امنیت بیشتری برخوردار بوده و کمترین تکان را در ارتفاع دارند. نیرو محرکه این بالابر ها می تواند برق تک فاز شهری، باتری، و یا موتورهای دیزلی، بنزینی و هیبریدی باشد. همچنین این بالابرها به صورت ضد انفجار و یا با پمپ دستی نیز ساخته می شوند که برای پتروشیمی ها و پالایشگاه ها که خطر انفجار وجود دارد مناسب اند. قیمت بالابر آکاردئونی خودکششی به مراتب از نوع متحرک هلی آن بیشتر است.


۲- بالابرهای ستونی: بالابرهای ستونی را می توان به دو گروه اصلی تقسیم کرد. هرجند این دسته بندی از نظر سازندگان مختلف ممکن است کمی متفاوت باشد.
الف) بالابرهای ستونی ریلی: این بالابرها که از نوع هلی (Push around) بوده و جنس ریل ها از آلومینیوم است. این بالابرها نسبت به مدل های آکاردئونی سبک تر بوده و جابجایی آن ها راحت تر است. هر چند به دلیل سازه آلومینیومی از ظرفیت و عمر کمتری برخوردار هستند و در ارتفاع بیشتر نوسان دارند. ابعاد بالابرهای آلومینیومی به گونه ای است که برای یک نفر طراحی شده و چندان جنبه صنعتی ندارد. هرچند در کشورهایی مثل ایران و چین مدل های دو ریل و چهار ریل آن نیز وجود دارد که سکوی بزرگتر، نوسان کمتر و ظرفیت بیشتری دارند ولی ابعاد بسته شده بزرگ آنها در مقایسه با انواع آکاردئونی و ظرفیت کم آنها نقطه ضعف بالابرهای ریلی به حساب می آید. بالابرهای تک ریل از ۷ تا ۱۴ متر دسترسی تولید می شوند. نیرو محرکه این بالابر ها می تواند برق تک فاز شهری و یا باتری باشد. همچنین این بالابرها با پمپ دستی نیز ساخته می شوند که برای پتروشیمی ها و پالایشگاه ها که خطر انفجار وجود دارد مناسب اند.
ب) بالابرهای ستونی عمود بر (Vertical Masts): این بالابرها دارای سازه فولادی بوده و بنابراین عمر و ظرفیت آنها از بالابرهای آلومینیومی بیشتر است. برخی از انواع این بالابرها دارای جیب یا فلای بوم که یک بازوی کوچک منتهی به سبد می باشد نیز هستند و می توانند کمی دسترسی جانبی ایجاد نمایند. بالابرهای ستونی عمود بر به صورت خود کششی عرضه می شوند و برخی از آنها در ارتفاع نیز حرکت کرده و نیازی به جک حانبی ندارند. این بالابرها عموما با برق تک فاز شهری و یا باتری کار می کنند.


۳- بوم لیفت های خود کششی: بالابرهای خودکششی بازویی با همان بوم لیفت در مکان هایی استفاده می شوند که به دسترسی افقی نیاز است و یا ارتفاع به قدری زیاد است که بالابرهای آکاردئونی و ستونی پاسخ گو نیست. بالابر های خودکششی دارای یک موتور الکتریکی، دیزلی، بنزینی و یا هیبریدی هستند و می توانند با سرعت کم در محل کار حرکت نمایند. این بالابرها برای جابجایی طولانی مدت نبوده و عموما در سایت های کاری می مانند تا کار به اتمام برسد و یا در کارخانجات، مراکز خرید، فرودگاه ها، مراکز مذهبی و... که نیازی به پیمایش های طولانی نیست از آنها استفاده می شود. برخی از بالابرهای خودکششی بوم لیفت قادرند حتی در ارتفاع نیز روی زمین حرکت کنند و نیازی به جک تثبیت کننده ندارند. البته این به شرطی است که شیب زمین از مقدار مجاز تجاوز نکند. همین امر باعث افزایش سرعت عملکرد این بالابرها در مقایسه با دیگر بالابرها می شود. بوم لیفت های خود کششی به صورت مفصلی-تلسکوپی و تلسکوپی تولید می شوند. مدل های مفصلی-تلسکوپی از قدرت مانور بالاتری برخوردار هستند و تا حد اکثر ۴۳ متر دسترسی تولید شده و قابلیت پل زنی دارند. بالابرهای خودکششی تلسکوپی عموما ارتفاع کاری بالاتری دارند و حد اکثر تا ۶۰ متر دسترسی ایجاد می کنند.
              
 ۴- بالابرهای کامیونی (Truck Mounted Platforms): انواع بوم لیفت ها و همچنین بالابرهای آکاردئونی را می توان روی خودرو نصب کرد. این بالابرهای هیدرولیکی نیروی خود را از PTO خودروی حامل دریافت می کنند. بالابرهایی که ارتفاع کمتری دارند را می توان روی وانت نیز نصب کرد که در ایران به بالابر نیسانی معروف شده اند. بسته به وزن خود بالابر و نیز ارتفاع دسترسی آن، خودرو های متفاوتی برای نصب بالابرها مناسب است. انتخاب کامیون باید به گونه ای باشد که هم توانایی حمل بالابر را داشته باشد و هم مانند یک وزنه تعادل برای بالابر عمل نماید. بالابرهای کامیونی از ارتفاع ۷ متر تا ارتفاع ۱۰۰ متر وجود دارند که بلند مرتبه ترین بالابرها به حساب می آیند. ظرفیت بالابرهای کامیونی بوم لیفت از ۲۰۰ کیلوگرم شروع شده و گاهی تا ۱۰۰۰ کیلوگرم نیز می رسد در حالی که بالابرهای آکاردئونی کامیونی تا ظرفیت های بالاتر چندین تنی نیز قابل ساخت هستند. برخی از بالابرهای کامیونی دارای بوم عایق هستند و قادرند به عنوان بالابر خط گرم در شبکه فشار قوی به عملیات بپردازند. از بالابرهای کامیونی در خدمات شهری، صنععت برق، صنعت ساختمان و... برای نصب و نگهداری تجهیزات، رنگ آمیزی، شستشو و... استفاده می شود. همچنین انواع بلند مرتبه این دستگاه به عنوان بالابر آتش نشانی در امداد و نجات کاربرد دارند. بالابرهای آکاردئونی کامیونی نیز به عنوان بالابر فرودگاهی و بالابر دیدبانی و... استفاده می شوند. بالابرهای کامیونی تلسکوپی دارای بازوهایی هستند که مانند دوربین های تلسکوپی قدیمی در داخل هم حرکت می کنند و با باز شدن آن ها سبد جابجا می شود. این بالابرها سرعت کاربری بیشتری دارند و در ارتفاع های بالا از این مکانیزم استفاده می شود. بالابرهای مفصلی تلسکوپی نسل جدید تری هستند. این بالابرها دارای یک بازوی مفصلی و یک بازوی تلسکوپی هستند. همین امر باعث می شود در حالت بسته شده نسبت به مدل های تلسکوپی و یا مفصلی تنها ابعاد کوچک تری داشته باشند. همچنین قدرت مانور بالا تری دارند و قادر به پل زنی هستند. در عوض کار با آن ها نسبت به مدل های تلسکوپی مهارت بیشتری نیاز دارد.
          
 ۵- بالابرهای قابل یدک: در مواردی که نیاز به جابجایی بالابرها در مسافت طولانی است از بالابرهای کامیونی استفاده می شود. حال آنکه در بسیاری مواقع نیاز به بالابر دائمی نیست و نصب آن روی خودرو نه تنها کاربری کامیون را تغییر می دهد بلکه از نظر اقتصادی نیز به صرفه نیست. در این حالت بهترین گزینه برای کاربران استفاده از بالابرهای قابل یدک است. این بالابرها هم قادرند در فضای داخلی و خارجی کار کنند و هم نیازی به خودروهای سنگین و کامیون برای یدک کردن آن ها نیست. بالابرهای قابل یدک نیز انواع مختلفی دارند. انواع آکاردئونی این بالابرها برای دسترسی های عمودی و بوم لیفت های قابل یدک برای دسترسی عمودی و افقی استفاده می شود. در ایران گاهی بالابرهای ریلی را نیز یدک می کنند که به دلیل ارتفاع بسته شده زیاد این بالابرها، تعادل خودرو کم شده و از نظر ایمنی توصیه نمی شود. نیرو محرکه بالابرهای یدک کش می تواند برق ۲۲۰ ولت شهری، باتری، موتور دیزلی و بنزینی و یا حتی هیبریدی باشد.
         
۶- بالابرهای عنکبوتی (Spider Lifts): این بالابرها ویژگی هایی دارند که آنها را از سایر بالابرها جدا می کند. بالابرهای عنکبوتی دارای عرض و ارتفاع بسیار کمی در حالت بسته شده هستند. عموما دارای شنی های لاستیکی هستند و قادرند از شیب و پله بالا بروند و در سطوح شنی و خاکی و گلی حرکت نمایند. همچنین جک های جانبی این بالابرها اجازه می دهد که بالابرهای عنکبوتی بتوانند در سطوح شیب دار خود را تراز نمایند. بنابراین این بالابر ها گزینه مناسبی برای فضاهای داخلی و خارجی به حساب می آیند. این بالابرها تا ارتفاع کاری ۴۲ متر تولید شده و بسته به این ارتفاع با برق تک فاز یا سه فاز، باتری، موتورهای دیزلی و بنرینی و حتی هیبریدی کار میکنند. این بالابرهای نفری از نوع خود محرک بوده و دارای یک موتور هستند که بالابر برای جابجایی روی زمین می تواند از آن استفاده نماید. بالابر های عنکبوتی نیز به صورت تلسکوپی و مفصلی-تلسکوپی تولید می شوند.

 

  • ۹۸/۰۷/۲۰
  • علی قطب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی