اوج بالابر

تولید انواع بالابر توسط شرکت اوج بالابر با بهترین کیفیت و استاندارد های روز دنیا

اوج بالابر

تولید انواع بالابر توسط شرکت اوج بالابر با بهترین کیفیت و استاندارد های روز دنیا

شرکت اوج بالابر در سال 1375 به شماره ثبت 161660 فعالیت خود را در زمینه تولید انواع بالابر های صنعتی متحرک با سیستم الکتروهیدرولیک و الکترومکانیک برقی با ارتفاع کاربردی 5 الی 20 متر و بالابر های نردبان کشویی چرخ دار دستی و انواع بالابر های ثابت باری و ویلچربر (معلول بر) با سیستم الکتروهیدرولیک و الکترومکانیک و انواع کلایمر را آغاز نموده است .این شرکت تحت مدیریت استاندارد و اتحادیه ماشین ساز و فلز تراش ایران و دارای واحد های طراحی مهندسی ، برنامه ریزی و کنترل (QC) و آموزش و ... و ارائه ضمانت کالا و خدمات پس از فروش فوری می باشد .بالابرهای شرکت اوج بالابر ضمن ایجاد ایمنی برای کابران و کاربری در ارتفاع های مختلف برای اپراتور و سرعت بهره وری در انجام کلیه کار های تأسیساتی و خدماتی و ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد . این گروه تولیدی با استفاده از اخرین تکنولوژی روز و با کوشش ، نوآوری ، پرسنل مستعد و کارامد خود توانسته تولیدات خود را با کیفیت بالا وبیش از 45 نوع محصول با ابعاد و اندازه های مختلف محصولات خود را در اختیار کاربران صنایع محترم قرار دهد .

  • ۰
  • ۰

انواع بالابر

بالابرها بدون شک یکی از مهمترین تجهیزاتی به شمار می روند که دسترسی به نقاط در ارتفاع بالا و دور از دسترس را امکان پذیر می کنند. موارد مصرف بسیار گسترده ای دارند و قطعا میتوان در صنعت بالابر و آسانسور و پله برقی جایگاه بسیار ویژه تری را به لحاظ عامیت در کاربری و استفاده برای آن در نظر گرفت . تقریبا در دور افتاده ترین مناطق کشور و شهر های بسیار کوچک هم میتواند تعدادی بالابر در مکان هایی مانند سوله های ورزشی , انبار های کالا و .. پیدا کرد .

تعریف کلی بالابر

بالابر به ماشینی اطلاق می شود که به منظور حمل بار و نفر ، یا کار در ارتفاع و یا در خطوط تولید جهت انتقال بار و هم سطح سازی به کار می رود.این دستگاه از مکانیزم های بالابرنده برخوردار بوده و تفاوت های اساسی با بالاکشنده ها و جرثقیل ها ولیفتراک ها دارد.
انواع مکانیزم های بالابری : نیرو بالابری توسط انواع مکانیزم ها در دستگاه های مختلف ایجاد می گردند که هریک با توجه به نوع کار برد و نیاز مشتری طراحی می گردند.درهریک از این بالابرها عوامل تعیین کننده ای همچون ظرفیت ،ایمنی ، محیط کاری ، نوع کاربرد و قیمت تمام شده دستگاه ، نوع مکانیزم را مشخص می نماید.

معرفی انواع بالابرها
بالابر آکاردئونی
بالابر آکاردئونی بخاطر جمع شوندگی و کم حجم بودنش جزء محبوبترین نوع بالابر ها در بین مصرف کننده ها و خریداران میباشد .
دسته بندی کلی بالابرها
بالابرها به دو دسته کلی تقسیم می شود:
1- بالابرهای سیار:
جهت کار در ارتفاع و یا انتقال بار و نفر و انجام امور خدماتی ،رنگ آمیزی ، ساخت سازه ها و ساختمان ها و... کاربرد دارد. بالابرهای سیار با توجه به توان دسترسی جانبی به دو دسته تقسیم می شود :
الف- بالابرهای سیار با دسترسی عمودی : این نوع بالابر فقط به صورت عمودی توانایی حمل بار و نفر داشته و به کار می رود.متداول ترین این نوع دستگاه ها، بالابرهای هیدرولیکی آکاردئونی وتلسکوپی می باشد .
ب- بالابرهای سیار با دسترسی عمودی و افقی : به این بالابرها اصطلاحاً بوم لیفت گفته می شود که در نوع هیدرولیکی مفصلی و هیدرولیکی تلسکوپی و یا ترکیبی به بازار عرضه می گردد. این مدل دستگاه ها معمولاًبه منظور کار در ارتفاع های زیاد، جهت جابجایی نفر و دسترسی به نقاط جانبی در ارتفاع کاربرد دارند و به دلیل استفاده از هیدرولیک دارای ایمنی مناسب می باشد. هریک از این نوع بالابرها نیز می تواند به صورت قابل یدک و یا نصب شده بر روی کامیون و یا خود محرک به بازار عرضه شوند.
2-بالابرهای ثابت
بالابرهای ثابت معمولاًدر خطوط تولید ،انبارها و... جهت جابجایی بارهای سنگین و یا انتقال بار ،خودرو و همسطح سازی کاربرد دارند.دراینجا انواع بالابرهای هیدرولیکی ثابت که دارای ایمنی مناسب نسبت به دو مدل معرفی شده در قسمت انواع مکانیزم ها توضیح داده شد، معرفی میگردد. بالابرهای ثابت معمولاً نیاز به یک چاهک داشته که در زمان جمع شدن دستگاه در پایین همسطح قرار گیرند .
الف- بالابرثابت هیدرولیک جک مستقیم : در این مدل جک هیدرولیک مستقیماً به میز بار متصل بوده و آن را به سمت بالا هدایت می کند.دراین حالت جک در زیر پلاتفرم قراردارد.
ب- بالابر های ثابت آکاردئونی: در این حالت مکانیزم آکاردئونی توسط جک هیدرولیک باز شده و ارتفاع مورد نیاز را تأمین می نماید.
پ- بالابرهای ثابت زنجیری و کابلی هیدرولیکی: دراین حالت چرخ زنجیر و یا قرقره کابل توسط جک هیدرولیک نیمی از کورس حرکت را طی کرده و نیرو توسط زنجیر یا کابل به میز کار انتقال پیدا می کند و کل مسیر را طی می نماید.
دسته بندی بالابرها بر اساس نوع مکانیزم بالابری و مقایسه آنها
بالابر هیدرولیکی

1- بالابرهای هیدرولیکی : در مکانیزم هایی که نیروی بالابری توسط هیدرولیک ومدار هیدرولیک تامین میگردند گفته می شود .بالابرهای هیدرولیکی درچند مدل آکاردئونی ، بالابر هیدرولیک جک مستقیم ،بوم لیفت های مفصلی و تلسکوپی ،تلسکوپی- زنجیری هیدرولیکی ،ترکیب هیدرولیک زنجیر ویا ترکیب هیدرولیک کابل تولید میگردند که از لحاظ ایمنی به ترتیب گفته شده در بالا دارای بیشترین ضریب اطمینان می باشند.
بالابر زنجیری
2- بالابرهای زنجیری : در این نوع مکانیزم بار توسط مکانیزم زنجیر و وینچ طراحی شده ، به حرکت در می آید که در صورت استفاده از زنجیرهای دوبل و ترمزهای ضد سقوط می تواند کاربرد داشته باشد.
بالابر کابلی
3- بالابرهای کابلی : در این نوع مکانیزم بار توسط مکانیزم کابل و وینچ طراحی شده ، به حرکت در می آید که در صورت استفاده از کابل های دوبل و ترمزهای ضد سقوط می تواند کاربرد داشته باشد

 

  • ۹۸/۰۶/۱۳
  • علی قطب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی